Menukaart

Koude voorgerechten

Fris voorgerecht met scampi, gedroogde ham en rijpe meloen
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Buffelmozzarella met tomaten en balsamico azijn
Carpaccio van rund met dressing van kappertjes en dragon
Bord "Fruits de Mer"met kreeftschaar, krab, kreukels, oesters, mosselen, messen en wulken
Dozijn rauwe mosselen (vanaf 15 augustus)

 


€ 14.50
€ 16.00
€ 11.50
€ 15.00
€ 18.50
€ 13.50
 

Soepen

Bisque van langoustines met stukjes kreeft


 
€ 11.50
 

Warme voorgerechten

Gegratineerde mosselen
Gegratineerde scampi
Goedgevulde garnalen kroketten
Coquilles met een crème van venkel en beurre blanc



€ 14.50
€ 14.50
€ 15.50
€ 17.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in de room met fijne groente
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree en groene kruidensaus
Gebrande tarbotmet mousseline saus en zilte groente
Op de huid gebakken zeebaars, créme van venkel en kreeftsaus
Gebakken zeetong +/- 500 gr.

 

€ 29.50
€ 29.50
€ 29.50
€ 25.50
€ 29.50
€ 28.50
€ 36.00

Mosselen

Gekookte mosselen op Philippiense wijze (à volonté)
Gekookte mosselen met Leffe Blond (à volonté)

 

€ 29.50
€ 30.50

Kreeften en oesters

de kreeften wegen +/- 650 gr.

Mooie volle witte creusen uit Frankrijk 1/2 dozijn
Mooie volle witte creusen uit Frankrijk 1/2 dozijn gegratineerd

Creuzen met een granite van gin-tonic en komkommer

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

 

€ 18.00
€ 18.00

€ 20.00

€ 27.50
€ 28.00
€ 28.00

€ 48.00
€ 48.00
€ 48.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Mosselmenu

Fris voorgerecht met scampi, gedroogde ham en rijpe meloen

-o0o-

Mosselen op Philippiense
(à volonté)

-o0o-

Dessert van Dulcey chocolade
met ijs van melkchocolade en sesam

€ 43.00

 

 

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus 
Gebakken kalfszwezerik met een saus van paddenstoeltjes
Rib-eye (350 gram) met béarnaisesaus

 

 € 29.50
      € 29.00
€ 28.50

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

Kinderportie mosselen

 

 

 

 

€ 13.50

€ 16.00

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Dulcey chocolade met melkchocolade ijs en sesam
Coupe "Colonel":citroensorbet met wodka
Dessert van mango, rode peper en sorbet van passievrucht
Dessert van rood fruit met vanille ijs en crème van ruby chocolade

 

€ 7.75
        € 9.00
        € 9.00
        € 7.50
€ 8.50
        € 9.50
        € 10.00