Menukaart

Koude voorgerechten

Asperges met Gandaham, tomaat en mozzarella
Asperges gemarineerd met Gravlax
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Carpaccio van rund met eenkruidendressing
Gemarineerd coquilles, asperges en dragonmayonaise
Gegrild staartstuk van rund met asperges en vadouvan-mayonaise
Franse creuzen

 


€ 13.50
€ 14.50
€ 16.00
€ 14.50
€ 18.50
€ 15.50
€ 17.50

Soepen

Bisque van langoustines met stukjes kreeft
Aspergesoep


 
€ 11.50
€ 7.00

Warme voorgerechten

Gegratineerde scampi
Goedgevulde garnalen kroketten
Gebakken eendenlever met portsaus en asperges
Asperges met gebakken coquilles en beurre blanc



€ 14.50
€ 15.50
€ 18.50
€ 18.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in de room met fijne groente
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree en groene kruidensaus
Gebrande tarbot, asperges en mousselinesaus
Gebakken zeetong +/- 500 gr.

 

€ 29.75
€ 29.75
€ 29.75
€ 25.50
€ 31.50
€ 32.50
€ 36.00

Mosselen

Zeeuwse mosselen zijn weer vanaf 1 juli verkrijgbaar

 

 

Kreeften

de kreeften wegen +/- 650 gr.

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

 

€ 27.50
€ 28.00
€ 28.00

€ 48.00
€ 48.00
€ 48.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Aspergemenu Sympathique

Asperges met Gandaham
tomaat en mozzarella
-o0o-
Romige aspergesoep
-o0o-
Asperges op Vlaamse wijze
(met gekookte ham)
-o0o-
Aardbeien dessert

€ 37.00

Aspergemenu Gastronomique

Gemarineerde asperges met Gravlax
-o0o-
Romige aspergesoep
-o0o-
Lamsfilet met asperges en een saus van Marsala en citrus
of
Gebrande tarbot met asperges en mousselinesaus
-o0o-
Millefeuille van pralinécrème en passievruchtensorbet

€ 52.50

 

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus of béarnaisesaus
Asperges op Vlaamse wijze met gekookte ham
Lamsfilet met asperges en een saus van Marsala en citrus
Asperges met kalfszwezerik en morillesaus

 

 € 29.50
      € 23.50
€ 29.00
€ 29.00

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

 

 

 

 

€ 13.50

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Aardbeiendessert
Millefueille van pralinécrème en passievruchtensorbet
Miserable met perzik, frambozen coulis en vanille ijs 

 

€ 7.75
        € 9.00
        € 9.00
        € 7.50
        € 9.50
        € 9.50