Menukaart

Koude voorgerechten

Salade van kreeft met kruidenmayonaise
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Carpaccio van hert met gemarineerde paddenstoelen en crème van knolselder
Gerookre eendenborst met artisjokharten, druiven en amandelen
Dozijn rauwe mosselen (moules parquees) vanaf 16 augustus

 


€ 17.50
€ 16.00
€ 14.50
€ 15.00
€ 13.50

Soepen

 Bisque van kreeft met stukjes kreeft


 
€ 11.00

Warme voorgerechten

Gegratineerde mosselen
Scampi van de chef
Goedgevulde garnalen kroketten
Gebakken coquilles met knolselder en jus van paddenstoeltjes
Gebakken eendenlever, kweepeer, spekkoek en rozijnen



€ 14.50
€ 14.50
€ 15.00
€ 17.50
€ 17.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in de room met fijne groente
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree en groene kruidensaus
Tarbotfilet met een saus van cantharellen
Bord "Fruits de Mer"bestaande uit kreeft, langoustines, gamba's,kreukels, garnalen, krabschaar, wulken,
oesters en rauwe mosselen
Gebakken zeetong +/- 500 gr.

 

€ 29.00
€ 29.00
€ 29.00
€ 25.00
€ 28.50
€ 28.50

€ 35.00

Mosselen

Gekookte mosselen op Philippiense wijze à volonté
Gekookte mosselen met Leffe Blond à volonté

 

€ 28.50
€ 29.50

Kreeften en oesters

Zeeuwse creuzen (Grevelingen) ½ dozijn
Zeeuwse creuzen ½ dozijn gegratineerd met kruidenboter
Zeeuwse platte oesters 6Ø, ½ dozijn

de kreeften wegen +/- 650 gr.

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

€ 16.00
€ 16.50
€ 21.50

 

€ 27.50
€ 28.00
€ 28.00

€ 48.00
€ 48.00
€ 48.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Mosselmenu

Scampi op wijze van de Chef
-o0o-
Mosselen op Philippiense wijze
(à volonté)
-o0o-
Dessert van Dulcey chocolade met ijs van melkchocolade en sesam

€ 42.00

Menu van de Chef

Gebakken eendenlever, kweepeer, spekkoek en rozijnen
of
Gebakken coquilles met knolselder en jus van paddenstoeltjes
-o0o-
Fazantenfilet met romige armagnacsaus, boutje met jus
of
Hertenfilet met saus van bosbessen
en winterse garnituren
-o0o-
Dessert van peer, witte chocolade en gezouten caramelijs

€ 49.50

 

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus 
Hertenfilet, saus van bosbessen en winterse garnituren
Fazant met armagnacsaus, het boutje gestoofd in eigen jus

 

 € 28.50
      € 29.00
€ 26.00

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

Kinderportie mosselen

 

 

 

 

€ 12.50
 

€ 15.00

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Dessert van Ducey chocolade met ijs van melkchocolade en sesam
Dessert van peer, witte chocolade mousse en gezouten caramelijs
Dessert van spekoek en mandarijn met clementine sorbet

 

€ 7.50
        € 8.75
        € 8.75
        € 7.50
        € 9.00
        € 9.00