Menukaart

Koude voorgerechten

Vitello Tonato, een klassiek Italiaans gerecht
Zeeuwse garnalen, tomatensalade en cocktailsaus
Buffelmozzarella met tomaten en balsamico azijn
Tartaar van zeebaars, langoustinestaartje en crème van algen
Bordje Fruits de mer; kreeftenschaar, oesters, mosselen, wulken, messen en kreukels
Dozijn rauwe mosselen (moules parquees) vanaf 16 augustus

 


€ 15.00
€ 16.00
€   9.50
€ 16.50
€ 18.50
€ 13.50

Soepen

 Bisque van kreeft met stukjes kreeft


 
€ 11.00

Warme voorgerechten

Gegratineerde mosselen
Scampi van de chef
Goedgevulde garnalen kroketten
Coquilles met crème van bloemkool en beurre blanc vancitrus



€ 14.00
€ 14.50
€ 15.00
€ 17.50

Visgerechten

Gebakken paling
Paling in het groen, een eeuwenoud Vlaams streekgerecht
Paling in de room met fijne groente
Scampi op wijze van de Chef
Gebakken kabeljauw,garnalen, puree en groene kruidensaus
"Gebrande"tarbot met romige langoustinesaus en zlite groente
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met couscous en paprikasaus
Gebakken zeetong +/- 500 gr.

 

€ 28.50
€ 28.50
€ 28.50
€ 23.50
€ 25.00
€ 28.50
€ 28.50
€ 35.00

Mosselen

Gekookte mosselen op Philippiense wijze à volonté
Gekookte mosselen met Leffe Blond à volonté

 

€ 28.50
€ 29.50

Kreeften

de kreeften wegen +/- 650 gr.

½ kreeft “belle vue”
½ kreeft “gegratineerd met kruidenboter”
½ kreeft  ”à la nage”                                                                                         

Hele kreeft ” belle vue”                                                                                     
Hele kreeft ”gegratineerd met kruidenboter”                                              
Hele kreeft ”à la nage ”                                                                                        

 

 

 

€ 27.50
€ 28.00
€ 28.00

€ 48.00
€ 48.00
€ 48.00

Plateau Fruits de mer

Een plateau fruits de mer serveren wij op bestelling en vanaf 2 personen                 

 

€ 50.00 p.p.

 

 

Mosselmenu

Scampi op wijze van de Chef
-o0o-
Mosselen op Philippiense wijze
(à volonté)
-o0o-
Dessert van Dulcey chocolade met ijs van melkchocolade en sesam

€ 42.00

 

Vleesgerechten

Filet pur / biefstuk van de haas met peperroomsaus 
Gebakken kalfszwezerik met een saus van paddenstoeltjes
Lamsfilet met couscous en basilicumjus

 

 € 28.50
      € 28.00
€ 27.50

Kindergerechten

Biefstukje
Schnitzeltje
Stukje gebakken vis
Hamburger

Deze kindermenu’s serveren wij met frietjes, appelmoes en mayonaise.
En...een ijsje na!!!!

Kinderportie mosselen

 

 

 

 

€ 12.50
 

€ 15.00

Nagerechten

Crème brulee                                                                        
Dame blanche                                                                                                          
Vanille ijs met advocaat                                                                                             
Dessert van Ducey chocolade met ijs van melkchocolade en sesam
Witte chocolademousse, citrus en clementinesorbet
Dessert van kokos en ananas met ijs van limoen/kokos

 

€ 7.50
        € 8.75
        € 8.75
        € 7.50
        € 9.00
        € 9.00