Fruits de Mer

Wanneer de zeevruchten optimaal zijn organiseren wij reeds sinds jaren op geselecteerde dagen een Fruits de Mer programma.

Op deze dagen geniet u onbeperkt:
kreeften, oesters (platte & creuzes), krabscharen, langoustines, gambas, wulken, kreukels, garnalen (IJslandse & Zeeuwse), vissoep, rauwe mosselen, scampis, visrolletjes, zeevruchten salade, gewokte kokkels en “scheermessen”.

Op vrijdagen ontvangt u per tafel een fles crémant D’Alsace van het huis.

De geselecteerde dagen in 2018 en 2019 zijn:

November 2018
Vrijdag 9, 16, 23, 30 diner om 19:00 uur
Zaterdag 10, 17, 24  diner om 19:00 uur

December 2018
Vrijdag 7, 14           diner om 19:00 uur
Zaterdag 1, 8, 15    diner om 19:00 uur

Januari 2019
vrijdag 18, 25               diner om 19:00 uur

Februari 2019
vrijdag 1, 8, 15, 22 diner om 19:00 uur
zaterdag 2, 9, 16

zaterdag 9 februari ook op de middag om 12:00 uur

Blijft u na een Bourgondische avond liever slapen? In samenwerking met hotel Royal in Sas van Gent en Taxi Segers hebben wij een arrangement waarbij u met de taxi bij het hotel opgehaald en terug gebracht wordt en de morgen nadien nog geniet van een ontbijt. Dit arrangement kost 55.00 euro per persoon op basis van 2 personen per kamer.

Prijs is 81.00 euro per persoon. Reserveren doet u eenvoudig en direct via ons op nummer 0031 115 491576 of via e-mail info@mosselbank.nl.